Hvad tilbyder vi hos DV Sikring?

Vælger du at handle hos DV Sikring så er du sikker på at få noget der virker. Vi giver nemlig garanti på, at vi kan få det til at virke hos dig, og hvis ikke så kan du returnere det til os igen.

Vi tilbyder:

  • Høj kvalitet
  • 30 dages returret
  • Gratis email og telefonsupport
  • Gratis fjernsupport til opsætning af produkterne
  • Altid god service
  • Dansk reklamationsret i 2 år
  • Gratis fragt ved køb over 1.000,-

30 dages returret

Vi har stor tiltro til at du bilver tilfreds med vores produkter så vi har udviddet den lovpligtige returret på 14 dage så du hos os har 30 dages returret.

Du betaler blot returfragt og skal levere produktet i original indpakning og uden synlige tegn på at produktet har været i brug - ellers vil vi foretage en reduktion af returbeløbet svarende til den tabte værdi.

Ubegrænset email og telefonsupport

Vi stopper ikke vores service når du har fået produktet. Derimod vil vi gøre alt for at du får en god oplevelse med vores produkter så du vil anbefale os i din omgangskreds. Dette er, for os, sund fornuft og god forretning!

Gratis fjernsupport til opsætning af produkterne

Når du køber produkter af DV Sikring så har du en garanti for at det kommer til at virke. Det eneste vi kræver er at produktet er forbundet korrekt og tilsluttet strøm - herefter vil vi, om nødvendigt, logge på din computer og sætte systemet op for dig. Dette er naturligvis ganske gratis for dig!

Hvis det ønskes kan vi også arrangere at systemet bliver sat op og forbundet. Dette vil typisk kræve besøg af en elektrikker hvilket vil være en udgift der bliver opkrævet særskilt.

Dansk reklamationsret

Vi er placeret i Danmark og driver vores forretning herfra. Det betyder også at vi er underlagt dansk lovgivning omkring nethandel.

Produkterne vi sælger importerer vi selv fra udlandet og vi, som importører, er derfor forpligtiget til at yde support, reparation og reklamation hvilket vi gør gladeligt!