Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

DV Sikring
Ølandvej 5
9220 Aalborg
CVR: 36695390

(Bemærk vi ikke har en fysisk butik og adressen kan udelukkende bruges til returneringer og reklamationer)

Bankforbindelse: Nordjyske Bank
Konto nr.: 7459 0001172619

Priser

Alle priser på www.dv-sikring.dk er inklusiv 25% moms.

Priser på www.dv-sikring.dk er dagspriser og kan ændres, uden varsel, fra dag til dag.

 

Fragt

Vi benytter Post Danmark til fragt og sender kun til danske adresser. Hvis du ønsker at købe til en adresse uden for Danmark så kontakt os venligst.

 

Leveringstid

Vare der ikke er på lager bestilles direkte hos producenterne hvilket i de fleste tilfælde er i Kina/Hong Kong. Der vil derfor typisk være 7 til 14 dages leveringstid.

Vi tager dog forbehold for helligdage, vejrforhold, sygdomme, krig, beslaglæggelser, oprør og andre uforudsete hændelser der kan forlænge leveringstiden. Vi vil dog altid holde dig opdateret hvis der sker ændringer i leveringstiden.

 

Betaling

Vi acceptere betaling via PayPal, Swipp og bankoverførsel.

Hvis PayPal benyttes kan man vælge at oprette en konto (hvis man ikke allerede har een) og derigennem opnå yderligere køber-beskyttelse. PayPal supportere bl.a. køb via. Visakort, Visa/Dankort og MasterCard.

Bemærk, at køb via PayPal, Swipp og bankoverførsler ikke er dækket af indsigelsesordningen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos DV Sikring er du dækket af dansk købelov der giver dig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du, når fejlen er konstateret, kan du få varen ombyttet, repareret, afslag i prisen eller varen returneret afhængig af den konkrete fejl på produktet.

For at kunne udnytte reklamationsretten skal reklamationen være berettiget. Dvs at fejlen ikke må være opstået pga fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd.

Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten beder vi dig kontakte os via mail så vi kan aftale forløbet.

Vi foretrækker at kommunikation, i tilfælde af reklamationer, sker via mail så vi (både køber og sælger) har en skriftlig beskrivelse af forløbet og evt. aftaler der indgås er dokumenteret.

Bemærk at vi ikke modtager forsendelser sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Returneringer

Du kan vælge at returnere en vare senest 30 dage efter du har modtaget den. I dette tilfælde skal du selv afholde udgifter i forbindelse med returneringen.

Når vi har modtaget varen vil vi:

1. Registrere modtagelsen.

2. Vurdere varens stand med henblik på evt. værdiforringelse ved gensalg.

3. Returnere penge til køber samt sende en begrundelse til køber hvis ikke det fulde beløb returneres.

Vi returnere, som udgangspunkt, hele produktets pris samt prisen for den billigste fragtmetode vi tilbyder. Køber skal selv betale returporto og sørge for at varen er pakket forsvarligt ind. Det er købers ansvar at at pakken når frem til os så vi anbefaler at pakken er sporbar.

Varen skal være i væsentlig samme stand som da køber modtog den og hvis der er værdiforringelse af varen vil dette blive fratrukket det beløb der bliver betalt tilbage til køber.

Bemærk at vi ikke modtager forsendelser sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Forbehold for ændringer

DV Sikring forbeholder sig retten til at ændre salgs & leveringsbetingelser uden forudgående varsel. Det er derfor vigtigt altid at holde sig opdateret.

DV Sikring tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte vare.

DV Sikring tager forbehold for at bestillingsvare kan være udgået af produktion. Vi vil dog forsøge at tilbyde en tilsvarende vare.

DV Sikring linker til andre hjemmesider

DV Sikring er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for DV Sikrings kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 Udover dansk købelov afgiver DV Sikring ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Misbrug

Misbrug af DV Sikrings navn eller materialer vil blive politianmeldt. Hvis du er i tvivl om du må, så spørg os først!