Om os

Baggrund

Stifteren af DV Sikring har arbejdet med overvågningssystemer i mere end 5 år og har en baggrund som civil ingeniør indenfor elektronik og programmering.

Ideen til DV Sikring blev grundlagt da der skulle bruge nogle overvågningskameraer til en kunde. Kunden ville gerne have 'god kvalitet til billig pris' hvilket var meget svært at finde. Hvis man endelig kunne finde et sted på nettet der kunne levere det så viste det sig at de ikke lige havde den konfiguration af systemet som min kunde havde brug for. Det endte derfor med at kunden kom til at betale "for meget" og kameraerne kunne ikke sidde der hvor han havde tænkt sig at de skulle sidde. Efterfølgende gik arbejdet igang med at kontakte forskellige fabrikker, primært i Østen, og vi har fået mange rigtig gode og seriøse kontakter til mange spændende produkter.

DV Sikring blev stiftet fordi vi syntes der manglede et tilbud til dem der ikke lige vil ofre en formue på et overvågningskamera. Derudover ville vi gerne kunne tilbyde vores kunder muligheden for at konfigurere produkterne efter DERES behov og ikke efter hvad vi har valgt at føre på lager.

Ide

Vores ide er at tilbyde kvalitets produkter til en lille pris samtidig med at vi giver vores kunder mulighed for at købe lige netop den konfiguration af produktet kunden har brug for. Vi tilbyder mere end 200 forskellige konfigurationer af vores kameraer alene!

Vi har besluttet at vi kun vil føre et mindre lager af de vare der sælger godt. Til gengæld har vi fået nogle rigtig gode aftaler med vores samarbejdspartnere hvor de vil prioritere vores ordrer og dermed sikre en hurtig produktion og afsendelse via kurer services som DHL og FedEx. Dette betyder at vi, i de fleste situationer, kan få produceret og leveret hos os og derefter afsendt til vores kunder i løbet af kun 7-14 dage.

Ved at vi har disse favorable aftaler med vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde et meget stort udvalg af forskellige produkter med mulighed for at konfigurere hvert enkelt produkt uden at det kommer til at koste ekstra for vores kunder - bortset fra at de i nogle tilfælde kan komme til at vente i 14 dage på deres vare.

Leverandører

Vi er meget kræsne med at udvælge vores samarbejdspartnere. Vi ønsker at kunne tilbyde de bedste produkter til vores kunder og det kræver at vores leverandører har den rigtige størrelse og indstilling. 

Vi holder hele tiden en dialog med vores leverandører og holder øje med nye såvel som gamle potentielle samarbejdspartnere.

Kvalitet

DV Sikring tilstræber en god kvalitet på alle produkter. Det er set ud fra ideen at dårlig kvalitet er dyrt i det lange løb for både vores kunder og os som firma.

Vi laver løbende stikprøver på de produkter vi sælger og når vi tilføjer en ny leverandør har vi 100% visuel og funktionel kontrol af alle produkter før vi sender dem videre til vores kunder til vi har sikret os at de lever op til vores kvalitetskrav.

Vores målsætning er at vi skal have en reklamationsprocent (antallet af produkter der sendes tilbage til os pga fejl) på under 2%.

Vi er sikre på at vores produkter lever op til forventningerne og derfor tilbyder vi helt op til 30 dages returret!

  • Høj kvalitet
  • 30 dages returret
  • Dansk reklamationsret i 2 år
  • Gratis fragt over 1.000 kr
  • God service

Dennis Vinther

Stifter og direktør