Fjernsupport - vi arbejder direkte på din computer

Vores systemer er forholdsvis nemme at sætte op, men hvis du har brug for hjælp tilbyder vi gratis support hvor vi, gratis, logger på din PC og hjælper med at sætte systemet op.

Vi går på din PC via Remote Utilities hvilket er et program der tillader os at fjernstyre din PC og du vil kunne se alt hvad vi laver mens vi gør det.

Før vi kan hjælpe dig skal du være sikker på følgende:

Alle kabler skal være forbundet

Vi kan ikke forbinde udstyret fra en computer. Derfor er det nødvendigt at alt er samlet korrekt før vi går igang.

Sørg for at alt udstyr har forsyning. Dvs. enten er det forbundet til en stikkontakt eller via PoE. Som udgangspunkt er det altid muligt at se noget lys på vores udstyr når det er tændt, så hvis ikke du kan se noget der lyser eller blinker så dobbelttjek strømforsyningen til enheden.

Netværkskabler skal være forbundet fra dit netværk i huset til dit nye udstyr. Dette gælder både IP kamera og optageenheden (NVR/DVR/HVR/XVR).

Har du købt en optageenhed (NVR/DVR/HVR/XVR) skal denne være forbundet til et fjernsyn eller skærm, typisk via HDMI. Du skal være i stand til at se et billede fra denne på dit fjernsyn eller skærm.

En PC med Windows

Nogle af de programmer vi bruger til opsætning af udstyr kan kun køre på en Windows computer.

Har du ikke en Windows computer tilgængelig er det nødvendigt at lave en virtuel PC med Windows før vi kan yde support. En måde at gøre det på er at

downloade et image af Windows fra Microsoft her og installere f.eks. VirtualPC som kan findes her.

Ovenstående løsninger udnytter Windows trial hvilket er gratis.

Hvis der er problemer med dette vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe.

Remote Utilities Agent installeret

Start med at gå ind på  Remote Utilities og vælg download i menuen og vælg herefter at hente "Agent" som vist herunder.

Download agent fra Remote Utilities

Start herefter den downloadede fil og accepter popup for at starte programmet. Hvis ikke du kan finde det så kan du også hente en kopi af Agent her.

Du skulle nu kunne se et billede svarende til det vist herunder.

Send internet ID og adgangskode til os.

Verificer at der står Klar til at tilslutte som vist og send Internet-ID og adgangskode til os i en email. Herefter er vi i stand til at logge på din computer.

Note: Der bliver ikke installeret noget på din computer. Når du lukker dette program "Agent" vil vi ikke længere kunne komme kigge med.

Brugernavn og password til router

Vi fortrækker at sætte udstyret op til at have en fast dedikeret IP (statisk IP) da det giver det mest stabile system. Til dette er det typisk nødvendigt at kigge/rette i routerens opsætning og vi har derfor brug for adgang til denne.

Det kan, i nogle tilfælde, også være nødvendigt at åbne en eller flere porte i din router for at man kan se udstyret udefra.

Hvis ikke du vil udlevere brugernavn password er dette helt acceptabelt, men du bliver så nød til selv at indtaste brugernavn og password når/hvis det er nødvendigt.